Video vrátník představuje jednu z mnoha možností, jak zabezpečit nemovitost před neoprávněným vnikem cizích osob. Na rozdíl od jiných alternativ však poskytuje také i přímý kontakt s návštěvníky. Ať už se jedná o kurýra, který Vám nese zásilku, nebo člena rodiny, který si zapomněl klíče – pomocí audiovizuálního hovoru můžete kdykoliv ověřit, jestli ten, kdo je za dveřmi skutečně může dovnitř.

Komunikaci s návštěvníky primárně zabezpečuje vstupní tablo (zpravidla instalované při vstupe do objektu), které disponuje širokoúhlou kamerou s IR přísvitem – pro vizuální komunikaci, reproduktorem a mikrofonem – pro audio komunikaci, a panelem pro vytáčení (zvonkem).

Vstup z tabla můžete pak přesměrovat na klasický telefon se sluchátkem, telefon s displejem, nebo také aplikaci ve Vašem chytrém telefonu v případě, že chcete mít plnou kontrolu nad vstupem do Vaší nemovitosti i když zrovna nejste doma.

Toto sofistikované, elegantní, a v neposlední řadě také spolehlivé řešení v GREGS umíme zrealizovat hned v několika variantách od vkusné chromové lišty až po zesílenou konstrukci zapuštěnou do omítky – vše záleží na Vašich potřebách.