Sčítávat lidí z kamerového záznamu nikdy nebylo jednodušší. Technologie AXIS People Counter přináší spolehlivé, ale především cenově dostupné řešení, k porozumění pohybu osob ve Vašich prostorách.

Chcete mít přehled o návštěvnících Vašich prodejen a vědět přesně co je nejvíc zaujalo? Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes!

Nezáleží na tom, jestli chcete vyhodnotit výkonnost Vašich provozoven, zlepšit zážitek pro zákazníky nebo lépe strukturovat Vaši prodejnu – s AXIS People Counter je možné všechno, a my Vám rádi ukážeme jak!

S touto technologií je možné počítat osoby v obou směrech současně, sledovat body zájmu, kde se zákazníci nejvíce shlukují, či časy, kdy je zákazníků v záběru nejvíc; a mít tak dokonalý přehled o trendech a zájmech Vašich návštěvníků.

Tyto produkty a technologie umíme také propojit se systémem inteligentní instalace a na základě informací o pohybu osob spolehlivě regulovat vytápění, klimatizaci a rekuperaci ve Vašich prostorách – čím můžete nejen získat přehled, ale i ušetřit na energiích.

V případě, že potřebujete pokrýt větší prostor, umíme propojit dvě kamery využívající tuto technologii a sčítávat osoby na obou záznamech současně. Také můžeme definovat místa, kde mají být osoby sečteny, nebo místa odkud, kam mají být sledovány. Vše záleží jen na vašich potřebách.

To vše umíme realizovat s důrazem na ochranu osobních údajů veškerých sledovaných osob. Tato aplikace totižto zachytává a ukládá jenom číselná data. Do paměti neukládá žádné události generované aplikací, a tedy ani žádné informace, které by mohli být posléze využity k identifikaci osob.

K samotným datům se pak můžete dostat hned několika způsoby:

  • Využitím standardního web prohlížeče na připojení k rozhraní kamery
  • Zasláním statických „surových“ dat na vzdálenou adresu
  • Stažením statických „surových“ dat prostřednictvím API kamery
  • Využitím aplikace tzv. AXIS Store Reporter, dostupného jako webová služba