Mezi nejdůležitější důvody, proč implementovat EZS, bezpochyby patří:

  • PREVENCE KRIMINALITY A NOPRÁVNĚNÉHO VSTUPU


    Nejen že správně nakonfigurované zabezpečovací systémy od GREGS umí zavčas detekovat i pouhý pokus o narušení nemovitosti; působí také odstrašujícím způsobem na všechny potenciální pachatele. V případě, že zloději přece jen vtrhnou do řádně zabezpečeného prostoru, můžou si být jisti, že se o tom velmi rychle dozví jak všichni sousedé, tak i bezpečnostní složky, připravené k okamžitému výjezdu.

  • DOKONALÝ PŘEHLED O ZABEZPEČENÍ

    Kromě toho, že tyto chytré systémy umí upozornit na narušení prostor velmi hlasitým tónem sirény a notifikováním bezpečnostní agentury; poskytují také informace o zabezpečení objektu v reálném čase všem koncovým uživatelům prostřednictvím přehledené mobilní aplikace.

  • OCHRANA PŘED VŠEMI TYPY ENVIROMENTÁLNÍCH HROZEB

    Elektrické zabezpečovací systémy slouží nejen k ochraně před hrozbami kriminality, ale také před vlivy prostředí a spotřebičů v domácnosti. Správně navržené EZS od GREGS jsou schopny efektivně detegovat a rozpoznat nežádoucí události, jako jsou požáry, záplavy, nebo úniky plynu, již v zárodku; čímž mnohonásobně zvyšují bezpečnost obyvatel a jejich majetku.

V neposledné řadě je však důležité aby jste se ve vaší domácnosti cítily bezpečně Vy sami, tak neváhejte a zabezpečte svou nemovitost, dřív, než bude pozdě…