Máte oprávněný strach z GDPR? – S produktem AXIS Live Privacy Shield už nemusíte. Nakonfigurujeme Váš kamerový systém tak, aby maskoval obličeje chodců, kteří se vyskytují před Vaší bránou. Překážkou není ani objekt v pozadí, který patří jiné soukromé, či právní osobě. V Gregs Vám rádi Vám pomůžeme s maskováním těchto objektů – aby na kamerovém záznamu po nich zůstali jenom neidentifikovatelné čtverečky.

Tato převratní technologie, na bázi umělé inteligence, poskytuje cenově dostupné řešení pro ochranu osobních údajů pro všechny typy objektů od domácností, přes hotely, nemocnice, školy, kanceláře, obchody, či velké průmyslné objekty.

AXIS Live Privacy Shield je možno aplikovat v reálném čase jako na již uložené kamerové záznamy, tak i na živé vysílání a zajistit kompletní maskování citlivých osobních dat. A co víc, vzhledem k tomu, že je celé toto řešení realizováno softwarově, v případě incidentu, je možno zhlédnout všechny záznamy bez maskování a identifikovat viníka.

Stačí nám jen říct, co chcete v záznamu skrýt… Jsou to obličeje kolem jdoucích? Značky projíždějících automobilů? Pozadí budov? Nebo jejich kombinace? S GREGS je možné cokoli. Vše záleží jen na Vašich potřebách.